Akrylskyltar

Vi på Skyltexperten erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa akrylskyltar för alla dina behov. Våra skyltar är tillverkade av högsta kvalitet, vilket gör dem både hållbara och väderbeständiga. Med vår expertis och erfarenhet inom branschen kan vi skapa skyltar som inte bara är funktionella utan också visuellt tilltalande.

Maila oss

Exklusiva skyltar i akryl

Akrylskyltar är ett utmärkt val för inomhusskyltar. Skyltarna trycks spegelvänt på baksidan av materialet för att ge den där lyxiga känslan av högblankt glas. Beroende på vilken känsla man vill ha i skylten kan man välja att lämna bakgrunden transparent eller ha tryck på hela ytan.

Konturfrästa akrylskyltar

Akryl är ett hållbart och formstabilt material som enkelt går att förädla i valfria former. I exemplet som syns i bilden bredvid har vi producerat samtliga logotyper i Superettan och Allsvenskan inför Allsvenskans stora pris som hålls i Quality hotel Friends varje år.

Akrylskyltar med distanser

Akrylskyltar monterad med skyltdistanser är den vanligaste typen som vi säljer. Skylten får en exklusiv känsla när man trycker t.ex. en företagslogotyp och lämnar resterande delar av skylten blank och sedan monterar den med en distans från väggen.

Fördelar med akrylskyltar

Hållbarhet
Klarhet
Anpassningsbarhet
Lättviktighet

Akrylskyltar i alla former

Akryl kan användas till mångt och mycket. Fantasin är oftast det som sätter begränsningarna. Förutom att man kan trycka och fräsa i valfria former finns det även förfärgad akryl i ett flertal standardfärger. Fråga oss så berättar vi gärna mer!