Aluminiumskyltar

Vi på Skyltexperten erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa aluminiumskyltar för alla dina behov. Våra skyltar är tillverkade av högsta kvalitet, vilket gör dem både hållbara och väderbeständiga. Med vår expertis och erfarenhet inom branschen kan vi skapa skyltar som inte bara är funktionella utan också visuellt tilltalande.

Shoppa nu

Skyltar för inom- och utomhusbruk

Aluminiumskyltar är ett utmärkt val för både inomhus- och utomhusbruk. Våra skyltar kan anpassas efter dina specifika krav och behov, så att du kan få en skylt som är perfekt för din verksamhet. Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar, former, färger och mönster för att hjälpa dig att skapa den perfekta skylten.

Plana aluminiumskyltar

Den vanligaste skyltmoddellen är en platt skylt i aluminium. Aluminium gör sig lika bra inomhus och utomhus. Skyltarna gör sig bra i många olika storlekar.

Som standard är aluminiumplåten lackad i vitt. Skyltarna kan både tryckas och folieras för att få sitt slutgiltiga utseende. Vi trycker med UV beständig färg som gör att skyltarna håller länge, även där de blir exponerade mot mycket solljus.

Kantvikt aluminium
2- eller 4-kantsvikt

Tvåkantsvikta skyltar är en vanlig typ av skylt som ofta används som t.ex. parkeringsskyltar. De har vikta kanter i över- och underkant, vilket ger skylten en viss stadga och möjliggör montering på en stolpe. I kanterna fäster man vanligtvis ett beslag i form av SH-klammer för att montera skylten på stolpen. 

Fyrkantsvikta skyltar är en annan vanlig typ av skylt, som ofta används som fasadskyltar. Dessa skyltar tillverkas genom att plåten fästs på en planka eller beslag som monteras på fasaden. Genom att bocka kanterna på skylten får den en stadig och robust struktur, trots stor storlek. Fyrkantsvikta skyltar är vanligt förekommande eftersom de är enkla att montera på fasaden och ger en snygg och professionell look till byggnaden.

Några anledningar att välja aluminum

Formstabil
Lång livslängd
Vädertålig

Aluminium i specialformer

Aluminium kan formges efter eget önskemål genom fräsning, vilket ger stora möjligheter till kreativitet när det gäller skyltar. Istället för att ha en vanlig text som ”Herrtoalett” kan symbolen fräsas ut och appliceras på dörren istället. Hål kan även fräsas ut på önskad plats och i valfri storlek för att underlätta monteringen.