Vanliga frågor

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna

Hos Skyltexperten är det alltid enkelt att beställa skyltar. Enklast beställer du direkt via vår e-handel. Där hittar du ett brett sortiment av standardskyltar.

Det går såklart även utmärkt att kontakta oss via telefon eller epost för att få hjälp eller göra sin beställning. Det dyker ofta upp frågor när man ska köpa skyltar och vi hjälper er gärna att hitta den bästa möjliga lösningen för just er.

De minsta försändelserna skickar vi som bred direkt till brevlådan. Större försändelser skickas som företagspaket eller ombudspaket. De riktigt tunga försändelserna går som styckegods. Vårt mål är att alltid skicka skyltarna inom 5 arbetsdagar från lagd order, vid specialbeställning tar det generellt sätt lite längre tid.

Vi har ett brett sortiment av skyltar. Vi har mängder av produkter inom vägskyltning, arbetsmiljöskyltning, industriskyltar, kontorsskyltar, parkeringsskyltar med mera. Om du inte hittar produkten du letar efter, hör gärna av dig så hjälper vi dig att ta fram just den.

Vi arbetar med en stor mängd olika material. Vi arbetar bland annat med aluminium, plast, plexiglas (akryl), mässing och såklart klisterdekaler. Materialen förädlas sedan med olika tekniker så som tryck, foliering, lasergravyr och djupgravyr.

Hos oss kan du betala med Klarna & kortbetalning.

Kontakta oss

Ibland dyker det upp frågor och funderingar när man ska köpa skyltar. Det går bra att skriva till oss här, så återkommer vi till dig.